Tengeri hal kapros joghurtos mártásban
Hozzávalók egy adagra:
- 15 dkg margarin
- 15 dkg tengeri hal filé
- 1 csomag petrezselyem
- 1 csomag kapor
- 2 dkg Dia-Wellness Só
- 1 dl joghurt
- 3 dkg száraz sajt
- 20 dkg burgonya
Készítése:
A margarinban a Dia-Wellness Sóval megsózott halat elősütjük, majd a joghurttal, petrezselyemmel, kaporral öntetet készítünk, amellyel a halat bevonjuk. A reszelt sajtot a tetejére szórjuk és sütőben magas hőfokon megpirítjuk. Főtt burgonyával vagy petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 239 Kcal / 1003 KJ
Fehérje: 7,0 g
Szénhidrát: 7,3 g
Zsír: 20,2 g