CH Mínusz Webáruház

Bevásárlókosár

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Üzenet
  • EU elektronikus adatvédelmi irányelv

    Ez a weboldal sütiket használ hitelesítés, az oldalon történő böngészés, és egyéb funkciók kezelése céljából. Azáltal, hogy weboldalunkat használja, elfogadja, hogy ilyen típusú sütiket helyezhetünk el eszközén.

    Adatvédelmi szabályzat megtekintése

Alapelveink

Webáruházunk -30-50-90% mértékben csökkentett szénhidráttartalmú élelmiszerekkel, köztük a magyar tulajdonú m-GEL Hungary Kft. Dia-Wellness élelmiszereivel szolgál cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak és szénhidrát diétát követőknek, kiemelt figyelmet fordítva olyan alapvető és mindennapi élelmiszerek helyettesítésére mint a liszt, cukor, tészták, töltelékek, szószok, édességek, stb. Célunk a valódi magyar WellnessFood, a Dia-Wellness termékcsalád elérhetővé tétele mindenkinek, aki elsősorban szénhidrát-, másodsorban kalóriacsökkentett élelmiszereket fogyasztó életmódot választva kívánja jól érezni magát, miközben fogyhat is. Teheti mindezt anélkül, hogy le kellene mondania a hagyományos répacukor teljes értékű édes érzetéről, a kizárólag finomított liszttel készült ételek gyermekkorunkban megszokott ízéről, vagy akár a lekvárok gyümölcsös-édes öröméről. Dia-Wellness termékeink közt válogatva a cukorbetegek, fogyni vagy testsúlyukat megtartani vágyók is találhatnak megfelelőt, hiszen - amennyiben eredendően tartalmaznak - a Dia-Wellness élelmiszerek növelt fehérje- és rosttartalommal, a hagyományos receptúrákhoz viszonyítva csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, illetve olyan édesítőszerrel és/vagy a szervezetből hasznosulás nélkül távozó élelmiszeripari alapanyagokkal készülnek, melyek glikémiás indexe (szervezetben történő felszívódás időbeli sebessége) jóval a kristálycukor magas, GI=68 értéke alatt van. Dia-Wellness cukorhelyettesítőinkre, Dia-Wellness lisztkeverékeinkre és Dia-Wellness száraztésztáinkra szeretnénk kiemelten felhívni a figyelmet, hiszen ezekre vagyunk talán a legbüszkébbek, csaknem egyedülállóan alacsony szénhidráttartalmukra való tekintettel. A Dia-Wellness termékcsalád gluténmentes élelmiszereket is magában foglal, melyek, bár szintén korlátozott mértékben felszívódó cukorhelyettesítőkkel és modern édesítőszerekkel készülnek, egyelőre a többi Dia-Wellness terméktől eltérően kevésbé rendelkeznek szénhidrát és energiacsökkentett tulajdonságokkal a hagyományos receptúrákhoz képest, ám a gluténmentesség törvényi előírásait teljes mértékben teljesítik, biztonságot garantálva ezzel fogyasztóiknak.

A már megszokott Dia-Wellness palettát kibővítendő, 2012-től elérhető a Dia-Wellness Kölyökbarát termékcsalád is, mely egyenletesen lassan felszívódó, 30%-kal csökkentett szénhidráttartalma révén a gyermekkori elhízás elleni küzdelemben nyújthat segítséget.

2013-tól fokozatosan érkeznek a Paleolit termékcsalád tagjai, melyek - csökkentett szénhidráttartalmuk mellett - alkalmasak a paleolit étkezés irányelvei szerint táplálkozók igényeit is kielégíteni.

Számtalan egészséges, teljes ízekben gazdag pillanatot kíván Vásárlóinak a logo verseny Webáruház!

 

 

Dia-Wellness termékcsalád

Partnereink

Kiemelt Dia-Wellness termék forgalmazó  
Partnerünk a CH Diéta Szállítópartnerünk a GLS csomagküldő szolgálat
 

Ügyfélszolgálatunk

Az alábbi elérhetőségeinken léphet velünk kapcsolatba:

Internetes áruházként legbiztosabb elérhetőségünk az e-mail, munkaidőben általában 2 órán belül válaszolunk!

Információk

Általános Szerződési Feltételek
Kérjük, rendelés előtt olvassa el szerződési feltételeinket!
Szállítási Feltételek
Itt találja meg szállítási feltételeinket és árainkat.
Kapcsolat
Kérdése, esetleg problémája adódott? Vegye fel velünk a kapcsolatot!