Megújult receptúrával, most D-fruktóz nélkül!
Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú, muffin sütéséhez használható alapporkeverék. Zsiradékon és folyadékon kívül minden szükséges összetevőt, édesítőszert tartalmaz! 500 g Dia-Wellness Muffinpor 15 db nagyobb muffin elkészítéséhez elegendő.
Összetevők: teljes tojáspor, növényi rost, búzafehérje, BL55 liszt, teljes kiörlésű tönkölyliszt, édesítőszerek: maltitol, szukralóz, emulgeálószerek: zsírsavak poliglicerin-észterei, tej- és zsírsavak glicerin és propilén-glikol-észterei.
Tápérték 100 g termékben: Energia: 294 Kcal / 1236 KJ Fehérje: 14,0 g Szénhidrát: 48,5 g, ebből poliol: 3,2 g Zsír: 5,5 g Élelmi rost: 4,6 g Összesített felszívódó szénhidrát: 47,2 g
Tápérték 100 g késztermékben: Energia: 165 Kcal / 693 KJ Fehérje: 8,8 g Szénhidrát: 26,6 g, ebből poliol: 1,8 g Zsír: 2,4 g Élelmi rost: 2,5 g Összesített felszívódó szénhidrát: 25,9 g
Adagolás: 500 g Dia-Wellness muffinpor 2 dl víz 2 dl olaj Vagy: 500 g Dia-Wellness muffinpor 200 g olvasztott vaj 2,5 dl tej
Az összetevőket összekeverjük, majd muffinformába töltjük. 180 °C-os sütőben kb. 15 percig sütjük. Mivel a termék csökkentett szénhidráttartalmú alapanyagokból készült, a kb. 15 perces sütési időt ne lépjük túl, mert ellenkező esetben a muffinok hamar kiszáradnak.
|
Vásárlói vélemények:
nagynebenkonoemi (2013. February 13., Wednesday)
Értékelés:
Eddig a legjobb muffint sikerült megsütnöm ezzel a keverékkel!!! Nem túlzás!!! Könnyű, lyukacsos tészta lett belőle. A gyerekek miatt
kisebb muffinokat szoktam sütni, ugyanakkora adagolással nagyobb, könnyebb sütik születtek, szám szerint 24db. Tettem bele egy kevés durvára
vágott diót, illetve mazsolát. Bevallom, 20dkg helyett 18dkg margarint és 2,5dl feles tejet (fele víz, fele 1,5%-os tej) tettem bele, mert ennyi
volt épp itthon. 12db "natúr" és 12db karobporos (szemre tettem csak a karobport, de tettem hozzá még egy kis tejet ugyancsak szemre).
Ja, s ami a legfontosabb. Egy drogéria saját márkás muffin papírjaival sütöttem a hagyományos és a DW muffint is. Az előbbiről nem
jött le szépen, de erről még a papír is könnyebben jött le! Csodás sütik lettek! Féltem tőle, de kellemesen csalódtam, nem bántam
meg! Innentől csak ezt használom!
dibuz (2012. July 28., Saturday)
Értékelés:
A kész tésztába meggyet kevertem... isteni finom lett.
Vicky (2012. April 05., Thursday)
Értékelés:
Nagyon finom muffint lehet belőle csinálni. Egy kis mandulát és diabetikus csokit tettem bele.:-)
uvegeszsuzs (2011. September 06., Tuesday)
Értékelés:
Tényleg nagyon finom az ebből készült muffin és a csomagoláson feltüntetett javasolt sütési idő alatt el is készül. Én gyümölcsöt is
teszek bele. rnMindenkinek bátran ajánlom!
Nabradi (2011. July 13., Wednesday)
Értékelés:
Nagyon finom muffint lehet belőle csinálni,pláne a ch csökkentett eperlekvárral megkenve,isteni :)
|